COMPUTERS EN NETWERKEN

Start
Service Computers
Service Netwerken

Authorized Reseller Logo AVG
Microsoft Authorized Reseller

Intel Integrator

 Teamviewer
Configuratie en installatie van computers

Op basis van de laatste technologie en aan een economische prijs stellen wij zelf de configuratie samen van uw computers. Voor alles wordt gebruik gemaakt van hoogwaardig materiaal en van de laatste software. Om in orde te zijn met de laatste vereisten op gebied van softwarelicenties leveren wij steeds een officiŽle versie van de software aan de gangbare marktprijs.

 
Installatie van netwerken

Een netwerk installeren is geen sinecure. Er moet een degelijke voorbereiding gebeuren en de uitvoering moet op de voet gevolgd worden.
Wij bezorgen met onze expertise een gestructureerde start van uw project en begeleiden dit tot een goed einde. In samenspraak met alle partijen wordt uw netwerk tot een degelijk en veilig instrument opgebouwd.

 
Onderhoud en ondersteuning

Regelmatig onderhoud van uw netwerkomgeving of van uw computerapparatuur is levensnoodzakelijk. Wij zorgen op aanvraag voor een regelmatig onderhoud van de hardware en de software. Bij problemen bij je gebruikers staan wij klaar om telefonisch of on site ondersteuning te bieden waar nodig.

 Opleidingen

U kan ook onze diensten inroepen voor het geven van opleidingen informatica. Gaande van klassieke opleidingen Windows en Office als specialistische opleidingen in verband met netwerken en netwerkbeheer. Ook voor opleidingen op maat kan u bij ons terecht

De Gouden Gids  Open Directory Project at dmoz.orgMonitored by: InternetSeer - Web Site Monitoring

Start ] Service Computers ] Service Netwerken ]

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan f.furniere(at)vericomp.be.
Copyright © 2004-2013 VERICOMP Computers en Netwerken
Laatst bijgewerkt: 12 september 2013